Advertisement
Financial Director - Trend
Crestere economica de 6%, in 2009 Imprimare E-mail
25 Noiembrie 2008
Comisia Nationalade Prognoza (CNP) a revizuit in scadere estimarea privind cresterea economica din 2009, de la 6,5% la 6%.
Citeste mai departe...
?
Standard&Poor's a inceput campania de retrogradari Imprimare E-mail
25 Noiembrie 2008
Agentia de evaluare financiara Standard&Poor's a redus, la finele lunii trecute, ratingul Romaniei pentru imprumuturi in moneda straina pe termen lung la "BB+", de la "BBB-", si calificativul pentru creditele pe termen scurt la "B", de la "A-", ambele cu perspectiva "Negativa", ca urmare a riscurilor determinate de necesarul ridicat de finantare de pe pietele internationale de credit.
Citeste mai departe...
?
Impactul crizei financiare asupra pietei europene a creditelor Imprimare E-mail
25 Noiembrie 2008
Volumul creditelor pentru companii acordate in zona euro a avut in septembrie cel mai redus ritm de crestere din ultimii doi ani, iar rata de apreciere a masei monetare a coborat usor
Citeste mai departe...
?
Europa de Est - cele mai mari probleme de la caderea comunismului Imprimare E-mail
25 Noiembrie 2008
Statele cu economii emergente din Europa de Est se confrunta cu cea mai grava criza de la caderea comunismului, a declarat presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Thomas Mirow, intr-un interviu acordat Reuters.
Citeste mai departe...
?
Trend international: Schimbarea a venit in America Imprimare E-mail
25 Noiembrie 2008
Majoritatea economistilor considera ca Statele Unite se afla deja in recesiune, iar acest proces s-ar putea accentua pana in ianuarie, cand noul presedinte - Barack Obama - va prelua Casa Alba.
Citeste mai departe...
?
FMI va propune o noua strategie de reglementare a pietelor financiare Imprimare E-mail
25 Noiembrie 2008
Fondul Monetar International (FMI) va propune, luna aceasta, o noua strategie de reglementare a pietelor financiare, la reuniunea liderilor celor mai importante 20 de economii la nivel mondial, a declarat, la finele lui octombrie, directorul general al institutiei, Dominique Strauss-Kahn, pentru Le Monde, preluat de Reuters.
Citeste mai departe...
?
Trend Romania: Eficienta alocarii resurselor financiare in economie Imprimare E-mail
29 Octombrie 2008
Alocarea resurselor financiare are evolutii relativ pozitive, conform datelor publicate de BNR in Raportul asupra stabilitatii financiare 2008: (A) rolul creditului este in crestere, dar bancile romanesti nu mai sunt actorul principal in furnizarea de asemenea resurse financiare companiilor, iar (B) incidentele de plati (ca pondere in PIB) si arieratele scad.
Citeste mai departe...
?
Trend Romania: Lipsa fortei de munca se va manifesta tot mai acut Imprimare E-mail
29 Octombrie 2008
Pentru Romania, injectia de fonduri structurale va face ca la sfarsitul orizontului de timp al actualului exercitiu bugetar european, in 2013, PIB sa fie cu aproape 15% mai mare, ceea ce echivaleaza cu o rata de crestere anuala superioara cu 2% in cazul scenariului "cu fonduri" decat in cazul scenariului "fara fonduri" in perioada urmatorilor 7 ani, se arata intr-un studiu elaborat de Comisia Nationala de Prognoza.
Citeste mai departe...
?
Cat de vulnerabila la criza financiara este Europa de Sud-Est? Imprimare E-mail
29 Octombrie 2008
Cat de amenintata este vecinatatea noastra, unde grecii au investit 15 miliarde euro, iar bancile grecesti isi realizeaza 17% din castiguri, se intreaba oficialii Bancii Greciei? Dupa Islanda, a venit randul Ungariei si apoi al Ucrainei. Ce tara va mai fi lovita de criza financiara?
Citeste mai departe...
?
Trend international: Sub spectrul recesiunii Imprimare E-mail
29 Octombrie 2008
Presiunile inflationiste au inceput sa se atenueze in mai multe tari, reflectand partial diminuarea substantiala a preturilor energiei si ale altor materii prime.
Citeste mai departe...
?
< 1 2 3 4 Inainte?> Sfarsit?>>

Rezultate 1 - 14 din 50
Revista Piata
Pharma Business
Food&Bar Magazine
Modern Buyer