Advertisement
Financial Director - Special
Vreti sa scapati de criza financiara? Vizitati Coreea de Nord! Imprimare E-mail
de Dana Dobre ??
25 Noiembrie 2008
In timp ce intreaga lume este zguduita de suflul furtunii financiare, viata "plina de fericire" din "paradisul" nord coreean ramane neatinsa.
"Stim ca multe tari se zbat in aceasta criza financiara, dar noi... nu avem probleme", spunea un ghid nord coreean unui grup de vizitatori din Coreea de Sud, stat a carui economie a fost lovita de turbulentele de pe pietele financiare internationale.
Citeste mai departe...
?
Adio, petreceri de Craciun! Imprimare E-mail
de Dana Dobre ??
25 Noiembrie 2008
Criza financiara pune presiune pe operatiunile micilor afaceri, astfel ca directorii au recurs la o metoda alta data de neconceput - anularea petrecerilor de Craciun. Aproape patru din cinci companii din Marea Britanie au anuntat ca au anulat petrecerile de Craciun, titra The Guardian, luna trecuta.
Citeste mai departe...
?
Bucurestiul, atractiv pentru afaceri Imprimare E-mail
de Financial Director ??
29 Octombrie 2008
Capitala Romaniei este al treilea oras din Europa in care cele mai importante 500 de companii multinationale europene intentioneaza sa isi extinda afacerile, potrivit datelor publicate recent intr-un raport al consultantul global in real estate, Cushman & Wakefield.
Citeste mai departe...
?
Vorbe de duh in plina criza financiara Imprimare E-mail
de Financial Director ??
29 Octombrie 2008
"Cei care au anticipat gresit si-au primit portia. (...) Ca in desenele animate cu iepurasul care fuge pe crenguta pana se termina crenguta si apoi mai face inca vreo zece pasi in aer, inainte sa cada" - Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, vorbind despre cei care au declarat un atac speculativ, nereusit, asupra monedei nationale.
Citeste mai departe...
?
AIG arde, britanicii se piaptana Imprimare E-mail
de Dana Dobre ??
26 Septembrie 2008
In timp ce pietele financiare internationale erau zguduite, in 15 septembrie, de falimentul Lehman Brothers, de preluarea Merrill Lynch de catre Bank of America si de problemele de lichiditate ale gigantului American International Group (AIG), presa britanica se intreba cum va fi afectat bugetul lui Manchester United. Si asta, pentru ca tricourile echipei din Premier League poarta sigla AIG.
Citeste mai departe...
?
Ucraina continua lucrarile la Canalul Bastroe Imprimare E-mail
de Financial Director ??
04 August 2008
Ucraina a notificat Romania ca efectueaza, incepand cu luna iulie, "lucrari de dragare la bratul Chilia" in cadrul proiectului Bastroe, a declarat, purtatorul de cuvant al MAE, tara vecina sfidand astfel avertismentele forurilor internationale si incalcandu-si angajamentele asumate.
Citeste mai departe...
?
Verdict apropiat Imprimare E-mail
de Financial Director ??
04 August 2008
In perioada 2-19 septembrie vor avea loc audierile partilor in procesul privind Delimitarea maritima in Marea Neagra (Romania contra Ucraina), conform anuntului dat publicitatii de Curtea Internationala de Justitie (CIJ). Aceasta etapa procesuala este faza orala a procesului si consta in prezentarea publica a pledoariilor cuprinzand argumentatia juridica a celor doua parti in fata judecatorilor CIJ, la Palatul Pacii din Haga, sediul Curtii Internationale de Justitie.
Citeste mai departe...
?
Franta: desfiintarea saptamanii de lucru de 35 de ore Imprimare E-mail
de Financial Director ??
04 August 2008
Parlamentul din Franta a adoptat o lege prin care se renunta la saptamana de lucru de 35 de ore. Potrivit actului normativ, companiile vor putea acum sa negocieze cu sindicatele ca angajatii sa munceasca mai multe ore.
Citeste mai departe...
?
< 1 2 Inainte?> Sfarsit?>>

Rezultate 1 - 12 din 20
Insider Business Club

Editorial

Schimband directia
Schimband directia

Pentru a supravietui, companiile trebuie sa se schimbe. Discutand cu unul din cei doi proprietari ai unei companii romanesti ce a reusit performanta de a ajunge in patru ani de la o investitie de 20.000 de euro la o cifra de afaceri de 6 milioane de euro, dublandu-si an de an volumul vanzarilor, acesta imi marturisea ca trebuie sa-si reinventeze afacerea la fiecare sase luni.

Continuare >>

Utilizatori online

Avem 3 vizitatori online
Revista Piata
Pharma Business
Food&Bar Magazine
Modern Buyer