Advertisement
Mediu
Doar 3% din pib trebuie sacrificat Imprimare E-mail
de Gabriel Nitulescu ??
05 August 2008
Atat ar costa injumatatirea emisiilor de carbon pana in anul 2050, adica echivalentul unui an de crestere economica mondiala.
Citeste mai departe...
?
Alerta pentru sase industrii Imprimare E-mail
de Financial Director ??
30 Aprilie 2008
KPMG identifica sase industrii care trebuie sa fie in alerta in ceea ce priveste riscurile schimbarilor climatice. O avertizare este de asemenea emisa cu privire la faptul ca toate sectoarele subestimeaza amploarea riscului schimbarilor climatice.
Citeste mai departe...
?
Companiile batranului continent tinute in ceata de Uniunea Europeana Imprimare E-mail
de Financial Director ??
16 Martie 2008
Liderii marilor corporatii, aflati la European Business Summit, au transmis Uniunii Europene un apel la transparenta: lipsa de claritate in privinta masurilor luate pentru a asigura competitivitatea companiilor europene in eventualitatea in care nu se ajunge la un acord global asupra mediului, forteaza companiile sa amane luarea deciziilor referitoare la investitii.
Citeste mai departe...
?
Insider Business Club

Editorial

Schimband directia
Schimband directia

Pentru a supravietui, companiile trebuie sa se schimbe. Discutand cu unul din cei doi proprietari ai unei companii romanesti ce a reusit performanta de a ajunge in patru ani de la o investitie de 20.000 de euro la o cifra de afaceri de 6 milioane de euro, dublandu-si an de an volumul vanzarilor, acesta imi marturisea ca trebuie sa-si reinventeze afacerea la fiecare sase luni.

Continuare >>

Utilizatori online

Avem 2 vizitatori online
Revista Piata
Pharma Business
Food&Bar Magazine
Modern Buyer