Advertisement
Interviu - Financial Directory
Portofelul JW Marriot Bucharest Grand Hotel, in mainile unei romance
de Dana Dobre ??
30 Octombrie 2008
Gestionarea financiara a celui mai mare hotel de cinci stele din Romania - JW Marriott Bucharest Grand Hotel - a trecut, recent, in mainile Catalinei Susan, care a preluat pozitia de director financiar de la expatul Samuel Manukyan.
Citeste mai departe...
?
CFO in comunicare
de Bogdan Barligea ??
05 August 2008
De peste 10 ani Gabriela Enescu resimte, din pozitia de CFO al BBDO Romania Group, toate suisurile si coborasurile care au loc in industria publicitatii si comunicarii din Romania.
Citeste mai departe...
?
Specialistul in tranzactii si negocieri
de GABRIEL NITULESCU ??
02 Iunie 2008
Desi extrem de interesanta, meseria de bancher intr-o banca de investitii in Romania, tara in dezvoltare, nu este o meserie comoda. Ne-o marturiseste Ilinca von Derenthall, Director General si Head of Investment Banking al EFG Eurobank Finance SA - Romania, subsidiara a grupului grec EFG Eurobank Ergasias, actionarul principal al Bancpost.
Citeste mai departe...
?
Taxele si impozitele din capitala aduc 30% din PIB
de DANA DOBRE ??
02 Iunie 2008
Sintagma "de Fisc nu scapa nimeni" este o necunoscuta pentru contribuabilul din Romania. Relatia acestuia cu administratia financiara se limiteaza doar la ceea ce percepe el ca fiind necesar si obligatoriu.
Citeste mai departe...
?
Start pe piata managementului flotelor auto
de Bogdan Barligea ??
01 Mai 2008
In domeniul managementului flotelor auto, nou intrata companie LeasePlan incearca sa aduca incredere si flexibilitate. CFO-ul companiei, Martin Brix, cunoaste aceste concepte de peste opt ani si incearca sa le adapteze la specificul romanesc.
Citeste mai departe...
?
Un CFO asigurat
de Bogdan Barligea ??
17 Martie 2008
Sa lucrezi cu indicatori ce au orizonturi de timp destul de indepartate, sa investesti mult acum, pentru castiguri viitoare importante, sa ai responsabilitati foarte mari, dar sa simti si fiecare procent de plus valoare pe care il generezi. Sunt lucruri care definesc destul de bine activitatea Emiliei Bunea, CFO al ING Asigurari de Viata.
Citeste mai departe...
?
Finante la inaltime
de Bogdan Barligea ??
12 Februarie 2008
In biroul de la Sofia, Emil Delibashev este la mansa operatiunilor companiei British Airways in trei tari din regiune, intre care si Romania. Rezultatele financiare arata ca zona turbulentelor a trecut.
Citeste mai departe...
?
Aventura primului an
de Bogdan Barligea ??
28 Decembrie 2007
La un an de la lansarea legala pe piata a UniCredit Leasing Corporation IFN S.A., top managementul trage linie si vede ce rezultate a avut alaturarea rigorii austriece cu exuberanta italieneasca.
Citeste mai departe...
?
Revista Piata
Pharma Business
Food&Bar Magazine
Modern Buyer