Advertisement
Guvernare corporatista
Mai multa productivitate financiara Imprimare E-mail
27 Septembrie 2008
Imprumutand cateva din principiile cheie utilizate pentru cresterea productivitatii in fabrici, se poate imbunatati semnificativ activitatea departamentului financiar.
Citeste mai departe...
?
Implementarea de proiecte - Distanta de la succes la esec Imprimare E-mail
04 August 2008
Sunteti increzatori ca beneficiile asteptate in urma implementarii unui proiect sunt corect identificate si realizabile?
Citeste mai departe...
?
Organizarea pe centre de cost a compartimentelor companiei Imprimare E-mail
01 Mai 2008
Centrele de cost pot fi standard (in care exista o relatie directa intre intrarile si iesirile din centrul de costrespectiv) sau discretionare (in care nu exista o relatie directa intre intrarile si iesirile din centrul respectiv).
Citeste mai departe...
?
Jocuri financiare Imprimare E-mail
29 Decembrie 2007
Un studiu al companiei de consultanta REL, specializata in managementul fluxurilor de numerar arata care sunt cele mai utilizate trucuri folosite de companii, pentru a-si imbunatati rezultatele anuale.
Citeste mai departe...
?
Insider Business Club

Editorial

Schimband directia
Schimband directia

Pentru a supravietui, companiile trebuie sa se schimbe. Discutand cu unul din cei doi proprietari ai unei companii romanesti ce a reusit performanta de a ajunge in patru ani de la o investitie de 20.000 de euro la o cifra de afaceri de 6 milioane de euro, dublandu-si an de an volumul vanzarilor, acesta imi marturisea ca trebuie sa-si reinventeze afacerea la fiecare sase luni.

Continuare >>

Utilizatori online

Avem 3 vizitatori online
Revista Piata
Pharma Business
Food&Bar Magazine
Modern Buyer