Advertisement
Banci - Financial Director romania
Creditul neguvernamental va incetini puternic Imprimare E-mail
de Dana Dobre ??
26 Noiembrie 2008
In lunile urmatoare creditul ar putea incetini semnificativ, din cauza scumpirii finantarii externe, politicii restrictive a Bancii Nationale si a incertitudinii cu privire la evolutia veniturilor in 2009, spun analistii din cadrul BCR.
Citeste mai departe...
?
Restrictii la credite Imprimare E-mail
de Financial Director ??
30 Iunie 2008
Diferenta (spread-ul) ratei medii de dobanda a creditului fata de ROBOR 1M a crescut. Prima solicitata pentru creditele mai riscante s-a marit, iar plafonul maxim pentru valoarea creditului s-a redus.
Citeste mai departe...
?
SEPA merita o atentie mai mare Imprimare E-mail
de Financial Director ??
02 Iunie 2008
SEPA (Single Euro Payments Area - Zona Unica de Plati in Euro), lansata deja la inceputul acestui an a beneficiat de o surprinzator de redusa publicitate.
Citeste mai departe...
?
Bancile cresc mai repede ca pib-ul si in 2008 Imprimare E-mail
de Izabela Stefanescu ??
13 Februarie 2008
Performanta bancilor din Romania, prognozata pentru 2008, la 15%, surclaseaza cresterea economica, in ciuda conditiilor internationale nefavorabile.
Citeste mai departe...
?
Scade profitul bancilor Imprimare E-mail
de Izabela Stefanescu ??
25 Noiembrie 2007
Competitia pe piata largita a UE ameninta profitabilitatea bancilor romanesti, insa exista cai pentru diminuarea acestor efecte
Citeste mai departe...
?
Insider Business Club

Editorial

Schimband directia
Schimband directia

Pentru a supravietui, companiile trebuie sa se schimbe. Discutand cu unul din cei doi proprietari ai unei companii romanesti ce a reusit performanta de a ajunge in patru ani de la o investitie de 20.000 de euro la o cifra de afaceri de 6 milioane de euro, dublandu-si an de an volumul vanzarilor, acesta imi marturisea ca trebuie sa-si reinventeze afacerea la fiecare sase luni.

Continuare >>

Utilizatori online

Avem 3 vizitatori online
Revista Piata
Pharma Business
Food&Bar Magazine
Modern Buyer